Få overblikket og glæden ved livet tilbage

Har du så travlt i dit liv, at det ikke længere er meningsfyldt?  

Føler du dig konstant presset og har du ingen energi når dagen er omme?  

Tænker du også tit, at du bare lige skal tage dig sammen og om 14 dage er der en fridag i sigte?  

Det er ikke meningen, at livet skal være en evig kamp. Det er hårdt og ensomt at kæmpe alene.  

Din hverdag er måske præget af uendelige to-do-lister og høje krav til dig selv.

Måske skammer du dig over din manglende glæde?  Du har jo alt, så hvorfor er du ikke glad?

Tænk, hvis du ikke skulle kæmpe længere...

For du kan nemlig opnå et liv, hvor du når det vigtige samtidig med, at du har ro og nærvær til at være noget for andre (og rent faktisk være til stede i det).

Der findes en retning, hvor der er plads til dig i din hverdagskabale.  

Jeg hjælper mennesker med at slippe 0-fejlskulturen og præstationspresset, så de kan leve meningsfulde liv, der holder på den lange bane! 

”Vi må være villige til at slippe det liv vi har, for at få det liv der venter.” Joseph Campbell

Derfor skal du være klar til at slippe gamle mønstre og vende dit liv. Det er muligt og jeg vil gerne hjælpe dig.

Min tilgang

Når du starter en udvikling, så sker læringen i mellemrummet mellem nye indsigter og mestring af dem i hverdagen. Det betyder, at din udvikling sker mellem dine sessioner hos mig. I vores sessioner finder vi ind til de redskaber, der harmonerer med dit nuværende liv.

Min udgangspunkt er, at du er præcis, som du skal være. Du skal ikke lave dig selv om. Du er bare faret vildt i mængden af krav og forventninger, så du har mistet overblikket.

Jeg vil hjælpe dig med at få det overblik tilbage og prioritere det vigtige. Du får redskaber, som kræver små ændringer, men som vil have en stor effekt på dit hverdagsliv.

Her kan du se mine priser og forløb

Jeg skræddersyr altid ud fra der, hvor du er, så derfor er det vigtigt, at vi taler sammen om netop dit forløb. Det kan indeholde elementer fra coaching og stresshåndtering.

Nedenfor kan du lade dig inspirere af omfang og investering.  

Efter forløb hos mig opnår du et liv, hvor du når det vigtige samtidig med, at du har ro og nærvær til at være noget for andre. Du lærer at mærke efter, så du passer på dig selv og prioriterer egenomsorg.


Referencer

"Karina er super dygtig og professionel i sit arbejde. Jeg havde nogen ting i mit liv hvor jeg var usikker og hvor jeg var lidt fastlåst som hindrede mig i at udvikle mig. ..Ud fra hendes arbejde fik jeg løsnet op for de ting, som jeg pludselig så på med andre øjne, fordi Karina gennem sit arbejde fik mig til at tænke og spørge mig selv om nogen ting, som jeg ellers ikke selv havde tænkt. Karina får mine varmeste anbefalinger"
Anja Arnergaard

"Karina er nærværende og lyttende. Hun udfordrer og justerer værktøjerne til den enkelte, så det giver mest mulig mening - dermed rammer hun dig, hvor du er. Hun spreder også en ro i rummet, og man føler sig tryg i hendes selskab."
Louise Nygaard Meissner

"Vejen til lykke er gennem trivsel. Trives man ikke professionelt, trives man ikke privat. Her er et godt eksempel på en kvinde, der har sadlet om og taget hånd om sin egen trivsel, for at kunne hjælpe andre med at finde trivsel og harmoni i deres dagligdag. Jeg har gennem mine tidligere job selv haft stor glæde af 1-1 coaching og team-coaching, og jeg ved derfor, hvor givende det er at have en uvildig part at optimere arbejdsglæden og trivslen med"

Christian Moesgaard Andersen

Så er du klar til at (gen)finde overblikket og ikke mindst overskuddet i dit eget liv?

Kontakt mig her med henblik på en uforpligtende telefonisk samtale om længde og form af et forløb.